Keresési eredmények

…Ahol az álom egyben a valóság: Vonyarcvashegy!

Ki ne szeretne egy olyan helyen élni, vagy üdülni, ahol barátságos és kedves emberek élnek, esztétikus környezet,  gyönyörűen gondozott közterek, balatoni strand, színvonalas infrastruktúra, sokrétű igényes szórakozási és kikapcsolódási (sportolási),stb. lehetőség várja.

Bővebb információt a településről és a környék kínálta lehetőségekről a „Ahol az álom egyben a valóság: Vonyarcvashegy!” című cikkben a vonyarcvashegy.hu oldalon is olvashat.

A település és életének rövid bemutatása:

Vonyarcvashegy kedvelt üdülőfalu a Balaton északi partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin. A közel 2400 lakosú település utcái a keszthelyi Balaton öböl partjától egészen a Keszthelyi-hegység tetejéig kúsznak, ahol pazar panoráma várja a látogatókat.

Balaton, strand: A népszerű Lidó Strand jól felszerelt, kiváló infrastruktúrával, ingyenes parkolóval, szörfiskolával, vizisípályával, viziszinpaddal nyújt igazán egyedi élményt.

Programok, rendezvények:

A vizisportok mellett a csónakázás, kerékpározás, túrázás is jelentős szerepet kap a térségben.

A legjelentősebb vonyarci program a nyaranta megrendezésre kerülő borfesztivál.
Továbbá hétvégente színes műsorokkal, élő koncertekkel, zenés-táncos estékkel, néptáncbemutatóval, stb. találunk számos szórakozási vagy kikapcsolódási lehetőséget.

Látnivalók:
Vonyarcvashegyen és a környéken megannyi élményt, és kikapcsolódást, látványosságot kínáló helyszín közül lehet választani. Egész évben mindig van lehetőség valami újat és érdekeset felfedezni.

Vonyarcvashegy ideális választás lehet…

Akik egy tökéletes otthonra vágynak, a saját igényeiket és elképzeléseiket is szeretnék jól érvényesíteni.

Akik a nyaralásukat is kényelemesen szeretnék a saját lakásukban tölteni

Akik szeretik a Balaton közelségét, keresik a város és környéke által nyújtott számos kikapcsolódási lehetőséget. Mindezt kényelmes, modern környezetben, de mégis távol a város zajától.

Fiataloknak

Akik családjuknak keresnek megfelelő életteret, kertes zöld övezetben, egy biztonságos, folyamatosan fejlődő településen.

Akik otthonról dolgoznak: Itt szinte háborítatlanul lehet dolgozni is, hiszen nincsenek külső zavaró tényezők. Keszthelytől a főváros 90-100 perc alatt elérhető.

Időseknek

A földszintes  ingatlan megadja a kényelmet, a saját kis kertben számtalan lehetőség kínálkozik a kis veteményestől a virágos kertek szépségéig.  A környék gyógyfürdői pedig egész évben segítenek megőrizni az egészséget és a fittséget. (Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros, stb.)

Kutyabarátoknak

Keszthely és környéke kutyabarát térség. A legtöbb helyre vihetjük magunkkal négylábú barátunkat. A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben akár együtt is strandolhatnak kedvencükkel.

Természet kedvelőinek

Vonyarcvashegy és környéke nem csak a víz, de a hegyek, erdők, túrázók, kerékpározók szerelmeseinek is kifogyhatatlan élményt kínál. A Kis-Balaton lenyűgöző világa, vagy a Keszthelyi-hegység ösvényei folyamatos kalandozásra csábítanak.
A friss erdei levegőn megpihenni a legjobb gyógyír. És mindezt megélheti a saját teraszán megpihenve.

Az életimádóknak

Keszthely és környéke nem egy unalmas térség. Aki az élet pezsgésére vágyik, az itt egész évben megtalálja a számára legérdekesebb lehetőségeket. Kulturális programok, koncertek, fesztiválok, egyéb forgatag, piac, vízi sportok, stb. sokasága közül választathatnak a térségben.

A lakásokhoz tartozó teraszok kiváló helyszínei lehetnek a baráti összejöveteleknek is.

Befektetésnek

  • Tökéletes befektetési helyszín a Balaton egyik legfejlettebb partvidékén, és a legjobb infrastruktúrával rendelkező legnagyobb Balaton parti városhoz közel.
  • Ideális lakásméretek jó helykihasználás, csendes, nyugodt környezet.
  • Keszthely és térségében megemelkedtek az ingatlanfejlesztés és vásárlással kapcsolatos tevékenységek. A kereslet a minőségi lakások és családi házak iránt az elmúlt 5 évben erőteljesen emelkedik. Most lesz csak igazán pezsgő Keszthely és környékén az ingatlanpiac – ideális befektetés

További információkért látogasson el a vonyarcvashegyi látnivalók oldalra ahol betekintést kaphat a legimpozánsabb látnivalók listájába is.

Keszthely a nyugati medence fővárosa…

A nyugati medence fővárosa a Keszthelyi-öböl északnyugati sarkában található. A régió legnagyobb városában 20 ezren laknak, a környék legjobb infrastruktúrájával rendelkezik (bölcsőde, óvodák, általános iskolák, középiskolák, szakközép iskolák, gimnáziumok, szakgimnáziumok, felsőoktatási intézmények, bevásárló központok, áruházak, különféle szolgáltató egységek, kisipari, vendéglátóipari, szállás-és szállodaipari létesítmények, szolgáltatók széles skálája, orvosi rendelőintézet, kórház, színház, múzeumok, uszoda, sportcsarnok, stb.).

Keszthely megközelíthető busszal, vonattal, hajóval, valamint több kerékpáros útja is van. Autóval a 71-es főúton a Balaton északi partján vagy Balatonszentgyörgyön át a déli partja felől juthatunk a városba.

Népszerű turisztikai célpont, műemlékeiről és múzeumairól is híres. A Balaton egyik legismertebb településének gyönyörű fekvését egyrészt a Balatonnak, másrészt a Keszthelyi-hegységnek köszönheti.

A település a balatoni hajózás egyik központja.

A térségben jelentős hagyományai vannak a borkultúrának. A szőlőhegyi szokások alapján született rendezvénysorozatok színes nyári-őszi programokkal, bornapokkal, szüreti fesztiválokkal, Márton-napi borszenteléssel várják a térségbe látogatókat.

A település éghajlatán már érezhető az Adriai-tenger mérséklő hatása, melynek következtében a nyár kicsit hűvösebb, a tél valamivel enyhébb mint az ország kontinentálisabb részein.

Keszthely szomszédos Hévízzel, így a gyógyfürdő is elérhető közelségben van a látogatók számára. Emiatt jelentősen fejlett az egészségturizmus is.

Tétel(lista) összehasonlítása