Keresési eredmények

Cservölgy Ingatlanok Vonyarcvashegy

Egy otthon, ahol garantáltan kikapcsolódhat.

A Projekt célja:

  • Szeretne egy olyan családi házban élni, amely nem egy zsúfolt lakóparkban helyezkedik el?
  • Fontos Önnek a kertkapcsolat de nem szeretne 600 m2-nél nagyobb telken füvet nyírni?
  • Kényelmes az Ön számára az egyszintes lakótér, és semmiképpen nem szeretne saját maga építkezni? Akkor megtalálta!

Prémium kategóriás házak épülnek egy gyönyörű, levegős, új környezetben Vonyarcvashegyen az agyagos utcában.

Ha ingatlanbefektetésben gondolkodik, a térség dinamikus fejlődésének köszönhetően töretlen értéknövekedésre számíthat!

Ezeket a lehetőségeket biztosítják a Vonyarcvashegyen épülő új, szinte minden igényt kielégítő családi házaink.

A Cservölgy Ingatlanok Vonyarcvashegyen, Agyagos utca 1. sz. alatt várja új lakóit.

A tervezett beruházásban összesen 16 db, élhető, praktikusan kialakított, új építésű családi házak (72-110 m2 közötti méretben) kerülnek kialakításra. Kiváló fekvésű telkeken építjük fel új otthonát, figyelembe véve az új modern energetikai és építészeti jogszabályokat is.

A Cservölgy ingatlanok esetén  kényelmesen és stresszmentesen épül meg otthona. Nem csupán telket vásárol, de a családi házát is kizárólag cégünk építi meg. Válasszon 6 korszerű típusház tervünkből. Otthona akár 6-8 hónap alatt gyors és megbízható kivitelezésében a legjobb minőségben kulcsrakészen elkészül.

Épületeink a legmodernebb BB / AA / AA++ energetikai osztályba sorolással és ÉMI engedéllyel kerülnek átadásra.

A telkek összterülete épületenként megoszlik, így egy-egy épülethez tartozó telekméret várhatóan 350 m2 és 500 m2 közé esik . A telken kialakítható egy kis játszótér vagy grillezési, tűzrakási hely is, szabadidős kikapcsolódás és egyéb elfoglaltság céljából.

A Cservölgy családi házai kiegyensúlyozott és boldog életteret kínálnak egy karnyújtásnyira a természettől egész évben Önnek és szeretteinek.

A közeli erdőnek köszönhetően mindig friss a levegő. Ezért nem csak a reggelek üdítően frissek, de a környék remek túrázási, sportolási és feltöltődési lehetőségeket is kínál.   Mi másra vágyhat még?

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A legközelebbi város Keszthely (→6km), amely a „Balaton fővárosaként” a térség legfejlettebb és legjobb infrastruktúrájával rendelkező városa. A közelben számos étterem, drogéria, szupermarket várja az új lakókat. Barátságos, családias környék, ahol Ön és vendégei is könnyen megpihenhetnek.Bővebb információért, keressen minket bizalommal. Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Beruházás főbb jellemzői

 

A családi házak elhelyezkedése: kiváló közlekedési kapcsolatok, város közeli elhelyezkedés, nyugodt környezet.

A tervezett lakóépületek csendes és kis forgalmú utcában helyezkednek el.
Az épületek D-Ny-ra, a Keszthelyi-öböl felé tájoltak. A település központja akár gyalogosan 15 perc sétával elérhető. A várost elkerülő gyorsforgalmi útkapcsolat könnyen megközelíthető.

Elegáns, utcafrontba illő megjelenés, szabadon álló beépítés, átgondolt építészeti tervezés

Minden családi ház kiváló tájolású. A lakásokból a kilátás  a belső kertre néz. A teraszok tervezése során fontos szempont volt a védett, nagy, jól használható  méretű kialakítás. A teraszok intimek az egyes lakások átlátása kizárt, illetve kizárható. Az épületek szabadonálló elhelyezése és homlokzati kialakítása elegáns megjelenést ad.

Intimitás

Az átgondolt építészeti tervezés eredményeképp a nyílászáró kiosztások során törekedtünk az átláthatóság megszüntetésére, de a megfelelő tájolás megtartására. A teraszokra a betekintés az eltolásoknak köszönhetően kellően diszkrét vagy korlátozott, így biztosítva a lakók intimitását.

Zaj

Mivel a környék csendes, nyugodt részen található, így a nagy forgalom okozta,  vagy egyéb munkavégzésből adódó zajterhelés nincsen.
Energetika:

Megfelelve a mai korszerű követelményeknek, az épületek hő és hangszigetelése a vonatkozó szabályoknak maximálisan megfelel. A külső hőszigetelés vastagsága 16-20cm. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel ellátott kiváló hőszigetelésű nyílászárók.

Parkosított hátsó és előkert

Az alacsony beépítési mutató mellett a telek nagy része zöldfelület. A kerttervezés szempontjai: alkalmas az elvonulásra, de akár a közös élményekre, játékra. Lehetőség van kertészkedésre is.

Tágas, világos, 2-3-5 szobás lakások

A lakások 72-110 m2 hasznos alapterületen, élhető terekkel, és funkciókkal rendelkeznek. Pl különálló fürdő-WC, gardrobe és/vagy tároló. A konyha étkező, nappali a belsőépítészeti kialakítás alapján akár 4-5 tagú család számára is kényelmesen használható.

Használható méretű, intim, fedett teraszok

A teraszok kialakításánál kiemelt szempont az intimitás, melyet a tervezett elhelyezésük biztosít. Minden lakás teraszának mérete lehetővé teszi a kellemes szabadidő eltöltését, akár 4-5 fő részére.

Hosszú élettartam: minőségi, tartós anyagok felhasználása

A tervezés során olyan anyagok – burkolatok, szaniterek, külső homlokzati elemek stb – kerültek kiválasztásra, melyek a megfelelő karbantartás mellett tartósan szolgálják az ott lakók kényelmét, valamint hosszú távon biztosítják a tervezett megjelenést, így biztosítva a lakóknak az értékállóságot.

Fenntartható lakások, alacsony energiafelhasználás:
– Egyéni fogyasztásmérők
– külső nyílászárók: 3 rétegű üvegezéssel
– 16-20 cm hőszigetelés

Érdeklődjön, kérjen bővebb tájékoztatást!
+36 30 994 5183 vagy +49 162 811 5454

Tétel(lista) összehasonlítása